Spartan bodyweight

Spartan bodyweight
Spartan bodyweight

Izom csoport:

Kategóriák:

Kellékek:

A Spartan BodyWeight® a Spartanfitt ® termékcsalád legfrissebb tagja. Saját testsúlyos gyakorlatokra épülő mozgásforma, mely segít a rehabilitációban, a koordinációban és erőfejlesztésben is. Ez a mozgásforma ötvözi a harcművészetet, gyógytornát, pilatest, fitneszt és a rehabilitáció bizonyos elemeit úgy, hogy az mindenki számára könnyen elérhető, megérthető és kivitelezhető legyen. A saját testsúlyos edzés fejleszti a mobilitást, erőt valamint az általános állóképességet a lehető legtermészetesebb módon. Visszamegyünk az alapokig és a mozgásos folyamatokat a legelejéről építjük fel. (www.spartanfitt.hu)
A rendszer jelszava “Never Give Up!”, vagyis “Soha Ne Add Fel”! Ez a hozzáállás teszi egyedivé a Spartan módszert. Vagyis itt nem csak a fizikai edzésekről, hanem a megfelelő motiváció megtalálásáról és a saját korlátok ledöntéséről van szó. Megtanulod használni a tested, és azt, hogy hogyan legyél/maradj fitt és egészséges!

Fogyni, erősödni, izmosodni vágyóknak egyaránt ajánlom ezt az edzésmódszert. A saját testsúlyos edzés nem hatalmas izmokat épít hanem szép, esztétikus szálkás, funkcionális izomzatot hoz létre. Mivel saját súlyunkkal terheljük testünket, ezért hihetetlenül erős, arányos és szépen kidolgozott lesz izomzatunk. Mindemellett javítja az állóképességet, hiszen az egyik legkeményebb edzésforma a saját súlyunkkal való terhelés. Az inakat és ízületeket kíméletesen erősíti, ezáltal csökken az esélye az idősebb kori ízületfájdalmaknak. A mozgáskoordinációra is pozitív hatással van, hiszen az ember természetes mozgásához áll közel ez az edzésforma.
Mind kezdő és mind haladó sportolóknak érdemes kipróbálni a saját testsúlyos edzést, hiszen másfajta izmokat és máshogyan mozgatnak meg ezek a gyakorlatok, így testük új ingerekkel találkozik, valamint az arányos testfelépítéshez is szükséges a gyakran nem használt izomcsoportok megmozgatása.

Spartan Body Weight edzés hivatalos, Bánkúti Gabriellánál végzett Spartan oktatóval, Bános Enikővel hétfőnként 17.30-18.30-ig a Vital Force-ban.

Fotógaléria