Cégünk 2007 év elején kezdte el működését Zalaegerszeg belvárosában közel 200nm -en, Női Fitness – Wellness Stúdióként. Köszönhetően a nagy érdeklődésnek és vendégeink kitartó szorgalmának, mára (2010) már kinőttük a fitnesztermünket. Természetesen minden lépést megtettünk ennek a problémának a kiküszöbölése végett és közel 300nm-el megnöveltük stúdiónk alapterületét így most már 500nm-en várjuk kedves hölgy vendégeinket! Örömmel mondhatjuk el, hogy a Vital Force női fitness stúdió 2010-re az ország egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) Női fitneszterme lett. Természetesen 2007-óta folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat is és próbálunk naprakészek lenni a fitnesz szolgáltatások terén is. Jelenleg már nem csak a konditerem részével várjuk vendégeinket (amit persze folyamatosan fejlesztünk és jobbnál jobb gépekkel bővítünk), hanem Infraszaunával, egyéni és csoportos órákkal, Crossfittel, Aerobic jellegű órákkal, Alakformáló tornával, Fitballal, jógával, Pilates-el, és egyéb szolgáltatásokkal.
Fitness termünk folyamatos feljesztésénél itt nem álltunk meg, természetesen küllemében is sokat változott az idők folyamán. 2014-ben szinte teljesen lecseréltük konditermünk gépparkját, ahol jelenleg is a Mátrix, Impulse fitness professionális gépeivel találkozhat a kedves sporolni vágyó látogató.
2016-ban teljesen új külsővel ruháztunk fel hátsó termeinket, amihez a kényelmes sportpadló is tartozéka lett.
2017-ben a zuhanyzók újítása következett, de ezen felül folyamatosan bővül gépparkunk, a sportoláshoz szükséges eszközeink is, többek között crossfit részlegünk is új eszközökkel bővült.  Mindig követtük, követjük az éppen aktuális trendeket és próbálunk ezekhez megfelelő órákat tartani a megfelelő új eszközök beszerzése mellet.

Edzések végén megpihenve különböző táplálék-kiegészítőket fogyaszthatnak. Jelenleg 8 munkatársunk dolgozik a fitnesz stúdióba és segíti az Ön előrehaladását, céljai felé!

Célunk az volt, hogy Zalaegerszegen egy színvonalas női konditermet hozzunk létre mely csakis a fitneszről szól és nem valami másról. Sajnos sok helyen tapasztalható, hogy az éppen aktuális divathullámnak megfelelő mozgássorozatot csináltatnak a vendégekkel melyek nem éppen hatásosak és ráadásul súlyos pénzeket is kérnek érte. Számunkra nagyon fontos, hogy segítsünk a vendégeknek elérni szakszerűen a kitűzött céljaikat, mindezt barátságos árakkal, kellemes környezetben és családias hangulatban tehetik meg. Ezért is próbáltunk meg barátságos és elfogadható árakat kikalkulálni.

Örömmel vettük észre, hogy egyre többen keresnek fel bennünket. Szívesen fogadjuk az észrevételeket, ötleteket, amelyet most már itt a honlapon is eljuttathatnak hozzánk akár e-mailen , személyesen vagy fórumunkon. Próbálunk minden vendégnek a kedvében járni és megadni nekik mindent, amiről a fitnesz szólhat.

Közel 500m2-es termünkben megtalálható rengeteg kardió gép, erőgépek, súlyzós gépek, kézi súlyzók, szabad súlyok, nyújtópad, boksz zsákok különböző keretek, két személyes infraszauna, Szolárium, torna felszerelések na és persze talajgyakorlatokhoz való kellékek (bordásfalak, talajszőnyegek, fitball-ok, különböző gumiszalagok, kötelek, kéz és lábsúlyok….). Mindezek szakszerű használatához szakmailag elismert szakképzett személyi edzők segítségét is lehet igényelni. Termünk, mint minden más az életben folyamatos fejlesztés alatt áll így mindig találkozhat valami újjal.

V-Force Fitness Kft – Vital Force női fitness-wellness stúdió