Total Body

Total Body
Total Body

Izom csoport:

Kategóriák:

Kellékek:

Egy rendkívül hatékony erő-állóképességi, általános kondíció- és erőfejlesztő edzés, melynek segítségével szálkás izmokra és formásabb alakra tehetsz szert. Total Body óránk hétfőn és pénteken reggel 8:00

Az óra célja a test teljes átmozgatása, erősítés és kondíció növelése.

A bemelegítés után mindig saját testsúllyal dolgozunk, majd begyakoroljuk az esetleg súlyzós feladatokat, ezzel még nagyobb hangsúlyt fektetve a pontos és szakszerű kivitelezésre.

Az esetek többségében kisebb, majd nagyobb súlyt használunk, mindenki az edzettségi szintjének megfelelően, éppen ezért, teljesen kezdőket is szeretettel várunk. Ezen az órán biztos, hogy olyan eszközt kapsz a kezedbe, ami megfelelő lesz annak is aki még életéven nem volt fitnesz terembe, de aki már évek óta vendégünk, Ő is a saját edzettségének megfelelően tud elfáradni. 🙂

Használunk súlyokat, rudakat, szalagokat, steppadot, TRX kötelet…. a lehetőségek tárháza végtelen… 😀

A különböző, változatos gyakorlatok izomcsoportonkénti bontásban, blokkokba rendezve követik egymást. A tervszerűen felépített edzés, a nap folyamán a leghatékonyabban fejti ki majd a hatását.

Mivel mind a két óra a reggeli időkben van, rendkívül hatékony, hiszen már Te is biztos hallottál arról, hogy a reggeli edzés milyen nagy energiával tud feltölteni, arról nem is beszélve, hogy az edzés után felszabaduló endorfin hatására csökken a stressz és a fájdalom érzet.

Szó szerint boldogabbak vagyunk a reggeli edzéseket követően! 🙂

Ha teheted, próbáld ki a reggeli edzést. Hidd el, szeretni fogod… 😉

Amennyiben kedvet kaptál Total Body óránkhoz, szeretettel várunk fitnesz termünkbe!

Fotógaléria